- Привіт, світ Merge! Ми раді привітати вас у нашій грі. Насолоджуйтеся пригодами, які чекають на вас у цьому захоплюючому світі.

- Привіт, світ Merge! Ми раді привітати вас у нашій грі. Насолоджуйтеся пригодами, які чекають на вас у цьому захоплюючому світі.
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Стратегії

  • Мова

    Англійська, Російська

  • Дата оновлення

    04 January 2024

World of Merge - Приєднуйтесь до нас в World of Merge - грі, де вам доведеться боротися з ворогами на різних полях бою, підкачувати своїх героїв та завоювувати нові території! Це світ, повний стратегій та пригод, де лише сильнішим судилося стати вершниками долі. У цій грі вас чекає унікальний геймплей, поєднуючи в собі елементи злиття та стратегії. Вам доведеться зіткнутися з багатьма складними завданнями, що потребують логічного мислення та стратегічного підходу. Подорожуйте по різноманітним світам, досліджуйте різні локації та насолоджуйтеся чудовою графікою та візуальними ефектами. Не забувайте, що гра регулярно оновлюється, додаючи нові рівні та можливості.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 3 користувачів
5.7
Оцініть цей додаток

Вимоги доv1.0

  • Версія ОС: Android 4.4+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 72 Mb

Скачати гру- Привіт, світ Merge! Ми раді привітати вас у нашій грі. Насолоджуйтеся пригодами, які чекають на вас у цьому захоплюючому світі.

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.0   Оригінал

4.01.2024 - Зміни не вказані.
Файли:KrapuchinoKrapuchino
Працює?
100%

Голосів: 1

Схожі на - Привіт, світ Merge! Ми раді привітати вас у нашій грі. Насолоджуйтеся пригодами, які чекають на вас у цьому захоплюючому світі.

Коментарі до - Привіт, світ Merge! Ми раді привітати вас у нашій грі. Насолоджуйтеся пригодами, які чекають на вас у цьому захоплюючому світі. на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно