Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Стратегії

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    23 September 2023

< p>завойовуйте своє місце серед богів в Vikings: Valhalla. Гра-стратегія, натхненна знаменитим серіалом, пропонує вам шанс стати справжньою легендою. Перемагайте в боях проти інших гравців, будуйте і розвивайте свої поселення, наймайте воїнів і здобувайте ресурси, щоб придбати багатства і славу. Захистіть свої території від ворожих атак і беріть участь в епічних битвах, щоб розкрити всю історію, засновану на серіалі від Netflix.

Особливості гри:< / p>

    < li>зберіть загін і набирайте в свою армію воїнів-вікінгів і відданих городян, готових встати в стрій за помсту і славу.< / li> < li>удосконалюйте арсенал: будуйте різноманітні споруди, освоюйте Облогові знаряддя і військову тактику. Покращуйте свій корабель і захоплюйте нові території.< / li> < li>укладайте союзи: Об'єднуйтеся з іншими гравцями, торгуйте і обмінюйтеся ресурсами для спільного процвітання.< / li> < li>відкривайте сюжетні повороти: Пориньте в захоплюючу сюжетну кампанію і розкриєте епічну історію зради і помсти.< / li> < li>боріться пліч-о-пліч з улюбленими персонажами серіалу: Об'єднайте зусилля з Харальдом, Фрейдіс і Лейфом, щоб зійти на вершину влади.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 8 користувачів
6.3
Оцініть цей додаток

Вимоги доv0.1

  • Версія ОС: Android 8.0+
  • Інтернет: потрібен
  • Потрібно вільного місця: 143 Mb

Скачати груVikings: Valhalla

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v0.1   Unlocked

23.09.2023 - Зміни не вказані.
Файли:KrapuchinoKrapuchino
Працює?
0%

Голосів: 2

Коментарі до Vikings: Valhalla на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно