Ghump

Ghump
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Інтернет і мережа

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    19 November 2015

Подивитися фотки з відпустки на смартфоні можна на самоті йди удвох, але для великої компанії не завадив би великий монітор або телевізор. Вивести на нього зображення без додаткових кабелів або бездротових інтерфейсів. Єдине, що вам потрібно — додаток Сһимр на смартфоні і браузер на пристрої, куди виводиться зображення.

Ви заходите з комп'ютера на сайт сервісу http://www.ghump.com, запускаєте додаток на смартфоні і прочитаєте QR-код, який зв'яже ваші пристрої. Далі ви зможете вибрати ваші фотографії або показати все. Керування показом галереї здійснюється зі смартфона, так само можна перейти до полноэкранному режиму і масштабувати зображення.

Є в додатку ще одна не менш затребувана опція. Всі необхідні зображення ви зможете швидко зберегти на пов'язаному комп'ютері/розумному телевізорі.

.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
8
Оцініть цей додаток

Скачати програмуGhump

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.0  Оригінал

19.11.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Ghump на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно