Available in English

Castle - Make and Pla‪y

Castle - Make and Pla‪y
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Інші

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    22 жовтня 2024

Castle — це соціальна мережа для створення ігор.

- Створюйте власні ігри в нашому простому, але потужному редакторі, а потім діліться ними з друзями або публікуйте в спільноті та збирайте підписників.
- Досліджуйте мільйони ігор, анімацій та малюнків, створених спільнотою. Кожен жанр, жодної реклами, тисячі публікацій щодня!
- Публікуйте коментарі, підписуйтесь на своїх улюблених авторів, змагайтеся за високі бали, збирайте досягнення або просто спілкуйтеся.
- Почніть з наших простих шаблонів або створюйте ремікси ігор, які ви бачите, і додавайте свої власні штрихи. Використовуйте бібліотеку мільйонів ігрових об'єктів, щоб створити все, що тільки можна собі уявити.
- Навчіться втілювати свої ідеї в життя за допомогою інструментів редагування зображень, фізики, логіки, музики та звуку. Заглиблюйте свій творчий потенціал і розвивайте навички, які залишаться назавжди.

Деякі функції Castle можуть вимагати покупки в додатку, наприклад, поліпшення вашої гри, щоб залучити більше гравців. Створення ігор і обмін ними ніколи не вимагають вбудованих покупок.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
10
Оцініть цей додаток

Вимоги доv144.0

  • Версія ОС: Android 6.0+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 97 Mb

Скачати груCastle - Make and Pla‪y

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v144.0  Оригінал

22.10.2024 - Зміни не вказані.
Файли:KrapuchinoKrapuchino
Працює?
100%

Голосів: 1

Коментарі до Castle - Make and Pla‪y на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно