Vegas Pool Sharks

Vegas Pool Sharks
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Спортивні

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    14 April 2015

Vegas Pool Sharks - один з багатьох варіантів класичного більярда для андроїда. Події розвиваються в місті Вегасі, але на події даний факт ніяк не впливає. Єдине що вказує на місце розташування - це фон у вигляді ігрових автоматів і все.
Гра має 3D графікою, добре виконаної моделлю столу, правильної фізикою поведінки об'єктів і іншими приємними рисами завдяки яким геймери з задоволенням проведуть партію, іншу.
Можливість виставити камеру як нам зручно дозволяє правильно оцінити розташування куль і провести точний удар. Вибравши з чотирьох різновидів правил можна налаштувати рівень професійного уміння вашого віртуального опонента. На найвищому вам доведеться проявляти справжні майстерність схожа з чаклунством, інакше противник не дасть загнати в лузу жодного кулі. Але головне, можна створити партію для двох гравців і битися з реальним суперником.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
8
Оцініть цей додаток

Скачати груVegas Pool Sharks

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v2.1.14  Оригінал

14.04.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 1

Коментарі до Vegas Pool Sharks на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно