Vampire: The Masquerade - SoNY

Vampire: The Masquerade - SoNY
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Пригоди

  • Мова

    Англійська, Російська, Інші

  • Дата оновлення

    30 August 2024

Таємний світ за межами вогнів Великого Яблука знову відкриває перед вами свої двері. Ваше Обращение поділило ваше життя на до і після. Тепер ви - Сородич, вампір, частина клану Ласомбра, відірваний від суспільства і кинутий в саме пекло вічних політичних розбратів Камарілі. Цей конфлікт стає вашою реальністю, і якщо Принц Вентру зі своїми послідовниками будуть вас недооцінювати, вони глибоко про це пошкодують.

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York - це візуальна новела на Android, дія якої відбувається в детально проробленому всесвіті Vampire: The Masquerade. Сюжет продовжує собою історію, що почалася в Coteries of New York. Вам необов'язково грати в Vampire: The Masquerade - CoNY для розуміння сюжету Shadows of New York. У той час як Coteries - загальне введення в світ, показаний в 5-му виданні легендарної настільної рольової гри, Shadows розповідає більш особисту та унікальну історію.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 8 користувачів
6.1
Оцініть цей додаток

Вимоги доv1.0.221

  • Версія ОС: Android 6.0+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 1 Gb

Скачати груVampire: The Masquerade - SoNY

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.0.221  Full

30.08.2024 - Зміни не вказані.
Файли:NikoNiko
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Vampire: The Masquerade - SoNY на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно