The Balloons

The Balloons
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Аркади

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    31 October 2015

Студія Noodlecake Studios добре відома власникам мобільних пристроїв, в першу чергу завдяки багатому арсеналу аркад. Причому цей жанр представлений у колекції Noodlecake Studios досить широко, від горизонтальних аркадних зомбі - гонок з барвистою графікою таких як Zombie Road Trip, до екшен аркад в піксельному виконанні наприклад Punch Quest. У своєму новому проекті під назвою The Balloons розробники вирішили залишитися вірними аркадах, але при цьому дещо переглянути ігрову механіку.
The Balloons - вертикальний ранер, в якому вам належить взяти на себе управління повітряною кулькою, яка мріє дістатися до самих зірок, але на його шляху попадеться маса небезпек, в тому числі дротики, шипи та інші пастки. Але так само вам зустрінуться і корисні бонуси і призи. Візуально гра виконана в піксельному ретро - стилі.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
9
Оцініть цей додаток

Скачати груThe Balloons

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.0.1  Оригінал

31.10.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до The Balloons на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно