Star Traders 4X Empires Elite

Star Traders 4X Empires Elite
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Стратегії

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    31 December 2018

Star Traders 4X Empires Elite - стратегія з досить незвичайною для ігрового світу історією. На відміну від більшості проектів стартують з настільних платформ і лише за тим з'являються на мобільних пристроях Star Traders 4X Empires Elite гра спочатку разрабатывающаяся для Андроїд пристроїв і лише потім вийшла версія для ПК,

І так що ж представляє із себе Star Traders 4X Empires Elite? Це напевно сама повноцінна космічна стратегія на Android. За сюжетом гри вам належить виступити в ролі ватажка групи колоністів яким необхідно пройти шлях від космічних скитальців до цілої імперії. На шляху як водиться вас буде чекати маса труднощів і складнощів, войовничі вороги, брак ресурсів, таємничі планети, метеоритні пояси, все як у класичних стратегіях з піджанру 4Х.

Ця гра без сумніву сподобається шанувальникам жанру адже за словами самих гравців Star Traders 4X Empires Elite вийшла навіть складніше ніж знаменита Civilization 5.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
10
Оцініть цей додаток

Скачати груStar Traders 4X Empires Elite

BUY PREMIUM

v2.6.29  Оригінал. Unlocked

31.12.2018 - Зміни не вказані.
Файли:NikoNiko
Працює?
0%

Голосів: 1

v2.6.21  Оригінал

Коментарі до Star Traders 4X Empires Elite на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно