Sky Streaker - Gumball

Sky Streaker - Gumball
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Аркади

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    14 December 2015

«Дивовижний світ Гамбола» - американський мультиплікаційний серіал виробництва телеканалу Cartoon Network , в центрі сюжету якого знаходиться Уоттерсоны, сім'я головного героя. За мотивами мультсеріалу студія Cartoon Network випустила вже цілий ряд ігор і кожна із них незмінно користується завидною популярністю.
Sky Streaker - Gumball - продовження серії ігор про непосидючого кошеня. На цей раз в центрі сюжету виявився Річард Уотерсон, вирішив поставити світовий рекорд по ходіння без штанів, що звичайно ж не дуже сподобалося усім представникам сім'ї, так що рекорду можуть перешкодити.
І так ігровий процес досить зрозумілий, керуючи Річардом ваша задача-постаратися забратися якомога вище, при цьому уникаючи "зіткнень" зі штанами і тікаючи від Гамбола. Попутно збирати монетки на який надалі придбати поліпшення і бонуси.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 3 користувачів
8.3
Оцініть цей додаток

Скачати груSky Streaker - Gumball

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v4.0  Оригінал

14.12.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Sky Streaker - Gumball на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно