Підводний світ пригод 3D

Підводний світ пригод 3D
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Інші

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    04 лютого 2015

Підводний світ пригод 3D назва цієї гри говорить сама за себе, це пригодницька аркада в підводному світі. Головний герой це маленька і швидка рибка Лілі якої необхідно зібрати всі ікринки розкидані по безкрайньому морському дну. Води світового океану-це дуже небезпечне місце і для такого простого створення як ваш персонаж таять чимало погроз, так що будьте обережніше. Зустрівши хижака сховайтеся в густих заростях або просто тікайте. Не забувайте збирати різноманітні бонуси, які допоможуть вам у досягненні такого нелегкого завдання. Не дивлячись на вас чекають небезпеки підводний світ це все таки дуже дивне місце і розробники постаралися передати всю красу тропічних морів. Яскрава і барвиста графіка, виконана в 3D, детально промальована флора і фауна додадуть грі реалізму і дозволять вам відчути себе повноправним учасником життя океану.
Відмінна графіка, простий, але при цьому захоплюючий геймплей, інтуїтивно зрозуміле управління все це дозволить вам весело провести кілька вільних хвилин.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
7
Оцініть цей додаток

Скачати груПідводний світ пригод 3D

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.02  Оригінал

4.02.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Схожі на Підводний світ пригод 3D

Коментарі до Підводний світ пригод 3D на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно