Available in English

Plants vs Goblins 4

Plants vs Goblins 4
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Стратегії

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    19 жовтня 2024

Plants vs Goblins 4 - У останні роки Королівство Садів стало справжнім оазисом для рослин, переживши суворі та криваві війни з гоблінами. Відновлена гармонія наповнила землі королівства, сприяючи розвитку садового мистецтва та культури. Королівству вдалося встановити міцні союзи з сусідніми полями гарбуза та женьшеню. Великі ряди кукурудзи також приєдналися до тренувань разом із зеленими воїнами. Хижі рослини, що межують із лісом, були інтегровані в цивілізацію, і всі вони поклялися захищати Королівство Садів як у мирний, так і у воєнний час, оберігаючи кожен пагорб, газон, сад і розплідник. Але ніхто не міг передбачити швидку загрозу війни.
Злі гобліни, закляті вороги рослин, замаскувалися під марнославних істот. Вони розробили наймогутнішу артилерію, об'єднавши сили мудріших упирів, ельфів, гномів, піксі та привидів. Гобліни плели змови і зібрали нечувану армію, готову знищити всі рослини на землі. Мільйони гоблінів у важкій броні підняли хвилі руйнувань над Королівством Садів, огорнувши повітря страхом і смертю.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 6 користувачів
2.5
Оцініть цей додаток

Вимоги доv19

  • Версія ОС: Android 5.0+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 85 Mb

Скачати груPlants vs Goblins 4

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v19  Оригінал

19.10.2024 - Зміни не вказані.

Встановлювати за допомогою SAI або PDALIFE APP

Файли:KrapuchinoKrapuchino
Працює?
67%

Голосів: 3

Коментарі до Plants vs Goblins 4 на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно