Fear & Hunger 2: Termina

Fear & Hunger 2: Termina
  • ОС

    Android

  • Категорія

    RPG

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    19 March 2024

Сюжет розгортається в паралельній версії нашого світу, де релігія та окультизм набагато більш поширені, де існує магія та окультні практики, де давні боги, як і раніше, поклоняються у повсякденному житті. Ми знаходимося в 1942 році, після десятиліть потрясінь від двох світових воєн, але страждання цього світу здаються нескінченними. Гра починається з вибору одного з унікальних персонажів, у кожного свої навички та історія, пов'язана з містом Прихевіл. Кожен персонаж приїхав у місто зі своїх причин, але скоро їм доведеться зрозуміти, що відбувається навколо них і що насправді ховається за всіма жахами, що охопили місто та його околиці.

УВАГА! У грі є багато дорослого контенту: кров, насильство і наркотики. Теми, які стосуються гри, можуть бути неприйнятними та образливими. Якщо ви чутливі до таких речей, краще утриматися від запуску гри.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 22 користувачів
8
Оцініть цей додаток

Вимоги доv1.9.1

  • Версія ОС: Android 4.4+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 1180 Mb

Скачати груFear & Hunger 2: Termina

BUY PREMIUM

v1.9.1  Оригінал

19.03.2024 - Зміни не вказані.
Файли:founderfounder
Працює?
100%

Голосів: 4

Коментарі до Fear & Hunger 2: Termina на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно