Fast Food 3D Racing

Fast Food 3D Racing
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Аркади

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    13 березня 2015

Тривога! Тривога! У відсутності господарів на кухню напали полчища тарганів. Швидко подъев все, що лежало без нагляду, вони вирушили на штурм холодильника. Але не тут-то було! Їжа (а саме за неї ви і будете грати) здаватися не збирається, оперативно зібравши з себе самої чотириколісний транспортний засіб, вона кидається на витік.
В Fast Food: Fruit Rush йдучи вулицями міста від погоні, гравцям необхідно протриматися як можна довше. Для цього потрібно збирати цукерки (місцевий аналог грошей) і бонуси у вигляді додаткового часу, щитів, цінних фруктів і інших.
Ненажерливі комахи будуть прагнути вивести вас з ладу. Поліцейські шипи, тарани та інші брудні прийоми будуть з легкістю застосовуватися проти вас. А різні перешкоди і пастки лише посилюють ваше положення. З часом можна буде зібратися в інший вид машини (якщо можна так назвати), який буде володіти кращими характеристиками.
Красива 3D графіка, милий сюжет і висока реіграбельность сподобається всім, хто скучив за веселим і захоплюючим ігор.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
7
Оцініть цей додаток

Скачати груFast Food 3D Racing

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.2.6  Оригінал

13.03.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Fast Food 3D Racing на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно