Championship Manager 17

Championship Manager 17
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Симулятори

  • Мова

    Англійський, Російський

  • Дата оновлення

    07 грудня 2016

Студія розробник SQUARE ENIX добре знайома не тільки завдяки своїм нетлінним проектів з жанру рольових ігор, але ще і повномасштабним спортивним симуляторам. При цьому варто взяти до уваги той факт що всі спортивні ігри від "Скворцов" саме так прийнято називати даних розробників в народі, це скоріше серйозні симулятори з економікою, тренувальними моделями, і найголовніше детальними проробками ігрового світу. І нова частина Championship Manager в повній мірі відповідає всім цим критеріям.
Championship Manager 17 - продовження серії включає в себе більше 450 клубів з 15 країн світу, 25 ліг, і у всьому цьому розмаїтті вам належить показати на що ви здатні в світі управління футбольного клубу. По відношенню до минулих частинах Championship Manager 17 отримала новий інтерфейс, кілька перероблені моделі та багато іншого, при цьому зберегла найкращі елементи попередніх частин.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 5 користувачів
9.2
Оцініть цей додаток

Скачати груChampionship Manager 17

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.3.1.807  Оригінал

7.12.2016 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Championship Manager 17 на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно