Blueseye Fighters

Blueseye Fighters
  • ОС

    Android

  • Категорія

    Аркади

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    06 березня 2015

Ціла космічна армада злісних прибульців прибула до нашої планеті Земля, щоб швиденько поневолити всіх жителів, викачати ресурси і вирушити далі в пошуках легкої наживи. Але не тут-то було, до моменту вторгнення людство добре просунулася в розвитку свого флоту, а так само в питаннях ведення бойових дій в умови невагомості.
Тому зараз ворожий авангард безславно догорає в атмосфері або дрейфує неживим сміттям на орбіті. Але це тільки початок, армія противника налічує сотні кораблів і славним захисникам батьківщини належить дуже старанно попрацювати для того, щоб повністю очистити від них Сонячну систему.
Blueseye Fighters - це звичайний вертикальний скролл-шутер, який розбили на нетривалі рівні і наділили якоюсь подобою RPG складової. Дерево розвитку, купівля новий винищувачів, їх подальші поліпшення і багато що інше покликане різноманітить ігровий процес між напруженими баталіями. А запеклі сутички з приємною графікою, і буйство вибухів і вогнів сподобаються всім любителям даного жанру.

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
10
Оцініть цей додаток

Скачати груBlueseye Fighters

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.6.3  Оригінал

6.03.2015 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 1

Коментарі до Blueseye Fighters на Андроїд

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно