Zombies, Run!

Zombies, Run!
  • ОС

    Windows

  • Категорія

    Спортивні

  • Мова

    Англійська

  • Дата оновлення

    29 August 2012

Zombies, Run! - вельми незвичайне і оригінальне додаток. Це і гра, і корисний додаток і просто новеньке і цікаве. Найкраще використовувати гру під час ранкової або вечірньої пробіжки, спортсменам під час тренувань та інших забігах. Отже, ви включаєте гру, і біжите. Під час вашого маршруту (завдання Ви отримуєте з гри) ви збираєте різну провізію, медикаменти та інші корисні штуки. Коли ви закінчите місію або пробіжку, всі ваші накопичені корисності треба буде розподілити між жителями вашого віртуального міста. Робите ви це в залежності від їх потреб і для поліпшення стан після нападу зомбі.

Ще однією особливістю гри є те, що поки ви біжите, ви постійно чуєте звуки наздоганяють вас безмозких зомбіков, вони буквально наступають вам на п'яти...І щоб не попастися їм в руки, потрібно досить ефективно бігати, десь повільніше, десь прискорюватися. Це дуже покращить ваші бігові досягнення.
Крім того, під час забігу фіксуються всі показники - швидкість, час, відстань, спалені калорії (яка корисна штука!).
НУ що ж-говорити про принади і корисності можна нескінченно, так що просто починайте бігати разом з грою Zombies, Run!, пройдіть всі 30 місій і 40 трас, відкривайте нові треки і діліться своїми досягненнями в Інтернеті! Приємної вам пробіжки!

Російська мова: невідомо

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
6
Оцініть цей додаток

Вимоги доv1.1

  • Версія ОС: Windows Phone 7

Скачати груZombies, Run!

BUY PREMIUM

v1.1  Оригінал

29.08.2012 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до Zombies, Run! на Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно