1. Інше
  2. Музика
  3. Я послухав альбом Songs About Jane від Maroon 5

my0xoty3lmpwzwc.jpg

- Обкладинка настільки крута, що я хочу почитати відгук про Max Payne 2 від цієї дівчини!

А взагалі, якщо без жарту, то хочеться повернути цей гурт... Він якби і так є, але співак цей ваш Адам дічину сам співає - сам грає. Інші чотири учасника у складі гурту таке враження, що тепер відлетіли (звідси була назва Maroon 5), щоб Adam 1 співав попсу для хворих вух. Хоча цей альбом, це напевно найкраща робота, коли вони були разом з поп-рок стилем. Хоча як сказати: цей альбом ідеальний вид змішування різних жанрів (інді, альтернативний рок, фанк, поп, хард-рок), щоб він був гідним примірником для прилавку крамниць. Я навіть так скажу, що через двадцять років альбом досі цікавий. Почнемо?

ns5qcgvn.jpg

Перша пісня це таке хардкорне месиво, під який все спокійно так вокаліст співає. Я під неї довгий час кожен ранок вставав) Друга пісня, як на мене є крутою піснею, хоча якщо слухати повністю цей альбом. Так це радіостанція кохання, а з альбомом - це скоріш іронія над цим. Постривайте, а може вона навіть так і замислювалася! Серйозно, це можна трактувати як романтичну і сарказмову поп-рокову мелодію. Взагалі, далі йде їх найкраща робота на цьому альбому з важким фанковим звучанням - Shiver та є відповідник, тільки пізніше - Sunday Morning. Після третьої йде доволі стандартна, але приємна She Will Be Loved. Після неї ще Tangled, але по інструменталу досі чітка, де йде їй найкрутіший відповідник - Not Coming Home. Я міг би розібрати кожну пісню, але поганої я не почув. Кожна по-своєму драйвова, попсова або прикольна. Можна почути, як вони бавились зі звучанням різної епохи.

gettyimages-104809339.jpg

- Світлина учасників запису цього альбома, 2005 рік. Тоді вони Греммі отримали

Але перейдемо до того, звідси альбом починався. Альбом серйозно був написаний про дівчину Джейн, з котрою вокаліст ще перед початком роботи над платівкою розійшовся. Вони не одразу прийшли до назви, але коли прослухали альбом, то над назвою вони не довго ламали голову. Повинна була бути назва, щось ніби такого типу як "Адам і Джейн" чи "Смертельний плід Джейн", але вирішили без філософії - "Пісні про Джейн". Єдине скажу, що початкова пісня не про Джейн, а про їх провал у першому гурті під назвою Kara's Flowers (посилання). А взагалі, команда у цього чувака досі добра була на початку кар'єри, що вони собі кумедні клички вигадували. Але шкода, що з ними щось не вийшло, або мені ця Джейн відповіла б, що стало з Адамом... Хай би ще якусь таку Джейн знайшов, що його надихнула, а не яблучко з'їла, як Єва. Я навіть дивуюсь, як гурт можна було б віддати після цієї прикольної роботи. Вот список, але диска у мене на жаль немає, тому з інтернету:

picsart-24-06-03-17-55-30-877.jpg

- Хоча у мене коли був диск, їх імена українською чи російською були написані. Судячи по Discogs - такі дві версії є

Підсумок: досить добрий альбом, який чомусь один такий. Хоча мені хтось пише, що і наступний непоганий, але коли у цього альбома 10 мільйонів продажів примірників за 2002 рік (посилання), а у другого альбому 5 мільйонів за 2007 то це багато чого говорить. Хоча можливо на мейнстрімі цей альбом не часто крутять, АЛЕ тут всі піснями можна назвати їх записи. Це міцний альбом, після якого гурт ще щось написав, поки гурт не став вокалістом, а після другого альбому Адам почав писати пісні скоріш для Like (навіть не для тік-току). Я цей огляд написав, бо хтось писав мені, що якось глупа пісня краще, ніж Maroon 5... Шановні пані та панове, якщо хочете бути правильними, то пишіть "ця пісня краще, ніж творчість Адама Левіна з 2010" - вокалісту це більш сподобається, екхм... А так, що я хочу сказати - до скорої зустрічі і запам'ятайте - пісні до другого альбому можете спокійно слухати)))

Риторичне питання

Який у вас є улюблений гурт, але при цьому вони написали на вашу думку один чи два крутих альбомах?

0
Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно

Закрыть тему:

Перенести тему в категорию:

Не забывай проверить поля категорий!