de Blob

de Blob
  • ОС

    Windows

  • Категорія

    Головоломки

  • Мова

    Англійський

  • Дата оновлення

    19 червня 2012

< strong & gt;de Blob & lt;/strong & gt ; - є грою з жанру головоломки, ви напевно очікуєте серйозної гри де доведеться неабияк поворухнути мізками? Розслабтеся в цій грі ваш мозок буде задіяний в міру! Треба всього лише грамотно наслідити кольоровий слизом:) < br / & gt;
Передісторія: корпорація зла заявила: " колір & amp;mdash; це зло!& amp;quot; за допомогою гіпнозу корпорація переконала всіх, хто думав інакше, але одному вдалося встояти. Тепер саме йому належить врятувати своїх друзів з ув'язнення і знову подарувати світу колір!

Ігровий процес простий, потрібно прокласти кольоровий шлях так, щоб наш герой врятував всіх знаходяться на поверсі злий корпорації. З кожним рівнем буде все складніше і складніше вибрати правильний маршрут. У кожній будівлі корпорації буде свої особливості: в пером просто врятувати своїх друзів, у другому за певний час, а в третьому — до появи охорони!

Тренуйте свою логіку і насолоджуйтеся барвистою грою de Blob для windows phone 7

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 1 користувачів
6
Оцініть цей додаток

Вимоги доv1.0

  • Версія ОС: Windows Phone 7

Скачати груde Blob

КУПИТИ ПРЕМІУМ

v1.0  Оригінал

19.06.2012 - Зміни не вказані.
Працює?
0%

Голосів: 0

Коментарі до de Blob на Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно