Need for Speed Most Wanted

Need for Speed Most Wanted
  • ОС

    iOS

  • Категорія

    Гонки

  • Мова

    Англійська, Російська

  • Дата оновлення

    05 October 2020

Need for Speed Most Wanted на iOS – гонки в лучших традициях игр серии Need for Speed. Уносите ноги от преследующих полицейских и обгоняйте соперников. Покажите все свое мастерство вождения и смекалку...Используйте нитро там, где это необходимо и зарабатывайте баллы, чтобы достичь небывалых высот. Играйте и соревнуйтесь с друзьями. Не забудьте пристегнуться! Ведь реалистичность скорой езды просто ошеломляет! Меняйте машины, испробовав все на скорость и маневренность! Удачи!



Совместимость: Совместимо с iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad, iPod touch (3-е поколение), iPod touch (4-е поколение) и iPod touch (5-е поколение).

Рейтинг додатку

Оцінка редакції
Оцінка 13 користувачів
8.3
Оцініть цей додаток

Вимоги до v1.1.3

  • Версія ОС: iOS 8.0+
  • Інтернет: не вимагається
  • Потрібно вільного місця: 2100 Mb
  • Сумісність: iphone 3gs, iphone 4, iphone 4s, iphone 5, iphone 5c, iphone 5s, iphone 6, iphone 6 plus, ipad, ipod touch (3-е поколение), ipod touch (4-е поколение), ipod touch (5-е поколение)

Скачати груNeed for Speed Most Wanted

v1.1.3  Оригінал

5.10.2020 - Зміни не вказані.
Файли:founderfounder
Працює?
100%

Голосів: 3

v1.0.43  Оригінал

Коментарі до Need for Speed Most Wanted на iOS

AAAAGGGGGGRRRR!

Щоб залишати коментарі,

будь ласка авторизуйтесь.

  • Wolfentin Kritikalo
    Wolfentin Kritikalo
    Wolfentin Kritikalo 8 місяців тому Huawei Honor 8X Max SD660
    Wolfentin Kritikalo Huawei Honor 8X Max SD660 8 місяців тому
    7.5
    • Графіка
      4
    • Геймплей
      4
    • Управління
      4
    • В цілому
      3

    Здрастуйте дитсадівські стрітрейсери і маленькі кобіти. З вами на зв'язку Вульфентін Крітікало і сьогодні я розберу дуже класну гру з двох сторін. Коротше, хочете вірте чи ні - але це шедевр у понятті паралельному. Ця гра, яку ніхто поки що не переплюнув ніяким дрифтом. Поїхали, найбільш розшукувані!
    Почнемо з того, що це не порт 2005 року, ну і не оригінальний концепт цієї гри, який цікавий релізу. Чисто перший Most Wanted це бандитське і бумерське, а це як пародія для дорослих у цьому сенсі. Бо один розробник був доброю людиною, а інший тверезим не був. Спочатку я цю гру не зрозумів, але потім її сприйняв, проте не рівнем "100/10 це найкраща гра на світі і аналогів нема", але я не буду як агресивний учень вилітати з розмови, коли йому про фізику руйнування в Gran Turismo згадаєш. Так ось - інтерфейс. Досить простий, заплутаний, зрозумілий, але не геніальний. Графіка в грі не сказати, що 10/10, але свята дівиця. Я шо на графіці накручую, як якийсь Джон на вихлопній трубі машини? Ні, аргумент баклажана і ось чому. Так-то по-факту тут все ідеально, у зв'язку з тим, що гра оптимізована, і цей світ сприймається фарбами такими, як живий. Консольну графіку хороших ігор років 2000-х нагадує, мінусів не бачу. Хоча не всі вникнуть у неї, але місцями картинка буває темною, що навіть зрозумію хейтерів. Управління розбирати тут як закон Паскаля. Паскально-особливого тут нічого немає. Гра добре реагує на керування, але сама машина в якихось моментах відчувається на левітації. Ось спробуйте в дрифт піти на невеликій швидкості і зрозумієте, що я несу ковзанки на льоду. Такого відчуття я ніде не бачив, але чи гірше це гру робить - ні, але впливає на проходження з цими золотими ачівками. Сюжету тут доречі немає і навіщо? Загалом логічно, це як у по(мистецтві) просити, але іноді не розумієш що тут робити. Начебто уявлення якесь має бути, але в тебе мета просто дивитися далі. Але як сказали тут дві людини на сайті - один самозадоволюється, інший заздрить крутості машини. З автомобілями тут все добре. BMW є і зійде, панове. Нудно тут через це в геймплейній частині не буде, але відчуття, що "чогось не вистачає" - буде і не буде.
    Що ж отримуємо - маємо що маємо на андроїд, гра шедевр і... Некоректно. Щонайменше після цієї гри є десятки хороших ігор у плані гоночок, але десятки тисяч, як сміття. Чи можна гру назвати жахливою або легендою і бомбити на кожного триядерною лайкою незгодного? Чудова ідея, але я відмовлюся, бо гра загалом хороша. Чи то багато хто не побачив, але я тисячу разів не буду повторювати "як там на релізі було", бо це як горілкою питущого бити. Марне заняття, бо продукт, не дивлячись на втручання "НАМ ПОТРІБНІ ГРОШІ ТА Т.Д." вийшов гідним. Хоч це порт або бідна версія і так далі, але в неї приємно було грати. Чисто альтернатива для мене комп'ютерних Need for Speed. Хоча мені ця версія більше подобається, ніж на ПК. Чи можна в неї грати? Так. Знайдете подібну ви гру? Ні, а ось краще для себе - логічно з будь-якої точки зору. На цьому все в мене, дорогі слухачі. Всіх поважаю, а моя критикальна сторона і вовчари йде у свій творчий світ...
    *На тлі грає якийсь типовий музон під гонку

    +2
Функціонал в розробці!

Функціонал в розробці!

Поки ці кнопки запрацюють, пройдуть роки, може навіть століття, але не впадайте у відчай, чекайте та тобі воздасться! Хочеш прискорити процес розробки? Роби репости сторінок сайту в соцмережі та розповідай про нас друзям!
Реєстрація пройшла успішно